Here

We consult

We strategize

We deliver

We amaze

Always.

Opdrachtgevers

Strategische partnerships naar een hoger niveau. Controle, inzicht en grip op het gehele inhuurproces voor zowel klant als professional. 

Dit betekent dat we jullie inhuurroadmap helpen definiëren (consult & advies), het inhuurproces efficiënt vormgeven (strategie) en continu de juiste oplossingen bieden (delivery). Zo leveren wij precies wat jullie nodig hebben om vooruit te komen.

De organisatie is zo ingericht dat ieder zich concentreert en specialiseert in een niche van de Digitale IT wereld waarmee we de totaaloplossing kunnen bieden.


Loyaal aan ons doel maakt het ons niet uit of het over lokale bedrijven, scale-ups of grote internationale organisaties gaat, wij hechten even veel waarde aan elke klant. Het doel is een uitmuntende klantbeleving, hierbij staan wij voor:


Wendbaarheid

Het enige constante is verandering. Wij omarmen en stimuleren verandering. Door onze ervaring met het opzetten van strategische partnerships zijn wij in staat om structureel met de klant mee te bewegen en in te spelen op de actuele behoefte. Hierbij kunnen wij voorzien in de continue bijsturing van wensen op basis van een lange termijn samenwerkingsovereenkomst. 


Ontzorgen

Simplistisch specialist. Compliancy, Wet- & Regelgeving en contractmanagement, misschien niet sexy, maar het is de fundering van een betrouwbaar partnership. Wij nemen dit voor klanten uit handen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun eigen kernactiviteiten. Heeft u een vraagstuk waar u als organisatie tegen aanloopt? Wij consulteren, adviseren & leveren u graag de oplossing! 


Tijd & Kostenbesparing

Wij leveren snel kwaliteit, altijd. Daarnaast creëren wij meer tijd door een efficiënte samenwerking. The Next Moove biedt de oplossing in procescontrole, tijdreductie in het recruitment proces en daarmee lagere inhuurkosten. Wij organiseren, structureren en sturen ten alle tijden op een efficiënt inhuurproces waarmee inhuren simpel wordt.


Neem contact op over hoe wij jullie kunnen helpen


The Next Moove is een strategisch IT-Staffing partner voor uw gehele IT organisatie,
met de specialistische kennis van de volgende niche markten:

BI, Data & Analytics

Van onderbuikgevoel naar data gedreven besluitvorming. 

Software development

Van niets iets maken.


Cyber Security & Infra

Het fundament en de bescherming van je kroonjuwelen.

Digitale Transformatie

We blijven het zeggen, het enige constante is verandering. Altijd, continue.

ERP & CRM

Kosten besparend en winst verhogend.



Advies, Strategie & Delivery

Wil jij meer weten over hoe wij jou als organisatie verder kunnen helpen? Neem dan direct contact met ons op!

Ja, ik wil mijn inhuurproces verbeteren!