Contact

Contact

Vul het formulier in of stuur een e-mail naar info@thenextmoove.nl. Mocht je ons persoonlijk willen spreken, kun je ons bellen op 020 2470330

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.

Het Team

Timo is mede-oprichter van The Next Moove. Hij heeft 7 jaar+ ervaring met het bieden van recruitmentoplossingen in de IT markt. Klantgerichte aanpak met het doel om zich te onderscheiden in de beleving van de klant & professional. Persoonlijk betrokken met een sterk commercieel inzicht.

Owner / Consultant

Timo de Raat

Nick is mede-oprichter van The Next Moove. Hij heeft 7+ jaar ervaring in recruitmentoplossingen in de IT-markt. Het bouwen van teams, creëren en realiseren van recruitmentstrategieën combineert hij met passie en gedrevenheid. Nick is een verbinder en kijkt uit naar het opzetten van nieuwe partnerships.

Owner / Consultant

Nick Bongaerts

Michael is mede-oprichter van The Next Moove. Hij heeft 10 jaar+ ervaring met recruitmentoplossingen in de IT markt. Vakinhoudelijke kennis, een persoonlijke aanpak en de snelheid waarmee hij professionals en opdrachtgevers aan elkaar weet te verbinden zijn kenmerkend voor de lange termijn relaties die hij gedurende zijn carrière heeft opgebouwd.

Owner / Consultant

Michael Alles

Bo is consultant bij The Next Moove en zij heeft 6 jaar+ ervaring in recruitment oplossingen binnen de IT-markt. Door haar achtergrond in de gastvrijheidsbranche heeft ze een servicegerichte aanpak. Persoonlijke aanpak met daarin een een goede klant- en kandidaat experience staan daarin ook hoog in het vaandel.

Consultant

Bo Verschuren

Jason is consultant van The Next Moove. Naast het afronden van zijn studie ‘commerciële economie’ heeft Jason veel werkervaring op kunnen doen in veel verschillende branches en runt hij daarnaast zijn eigen onderneming. Jason is een vertrouwenspersoon, verbinder en weet relaties goed te onderhouden. Door zijn sterk probleemoplossend vermogen te combineren met zijn warme en meelevende persoonlijkheid, ondersteunt en stimuleert hij graag anderen en weet hij voor beide partijen een gepaste en eerlijke oplossing te creëren.

Consultant

Jason Nijenhuis

Na het afronden van haar International Business and Management Studies is zij met haar gedreven persoonlijkheid en ondernemerschap aan de slag gegaan. Faye denkt in oplossingen en ziet overal mogelijkheden. Zij is opgegroeid in het buitenland waardoor ze door haar internationale ervaring gewend is om continu met nieuwe mensen connectie te maken. De verbintenis met mensen opzoeken en voor de lange termijn aan zich binden typeren haar en wil zij optimaal inzetten bij The Next Moove.

Consultant

Faye Veugelers

Met het diploma ´middelbare hotelschool´ en ´commerciële economie´ op zak, is Joep gestart als consultant bij The Next Moove. Hij heeft bij verschillende bedrijven in binnen-en buitenland ervaring opgedaan. Gastvrij, open en empathisch zijn eigenschappen die hem kenmerken. Daarnaast gaat Joep altijd voor het beste resultaat voor zowel klant als kandidaat.

Consultant

Joep Frijters

Door veel te ondernemen en reizen is Laura internationaal georiënteerd, wat zich uit in een goed ontwikkelde mensenkennis. Dit in combinatie met haar behulpzame persoonlijkheid zorgt ervoor dat zij als Corporate Recruiter een waardig team weet te formeren bij The Next Moove. Waar anderen een probleem zien, ziet Laura met haar optimistische instelling en haar creatieve vermogen juist een kans. ‘Wanneer er geen oplossing is, creëer je er zelf een.’

Corporate Recruiter

Laura Ferrari

Taco is consultant van The Next Moove. Voor zijn carrière begon binnen de IT als recruitment consultant was hij project manager bij verschillende grote evenementenorganisaties, waar hij als een spin in het web (grote) producties begeleidde. Dankzij zijn technische achtergrond kan hij makkelijk schakelen met IT experts en is hij goed op de hoogte van relevante actualiteiten. Deze combinatie van management en kennis zorgt voor een prettige communicatie tussen alle partijen. Taco is punctueel, betrouwbaar en toegewijd aan een goede service leveren.

Consultant

Taco Karthaus