Contact

Contact

Vul het formulier in of stuur een e-mail naar info@thenextmoove.nl. Mocht je ons persoonlijk willen spreken, kun je ons bellen op 020 2470330

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.

Het Team

Consultant

Niels van Erp

Na het afronden van haar master ‘Philosophical Perspectives on Politics and the Economy’ heeft Sterre ervoor gekozen acht maanden op reis te gaan. Nu ze terug is start ze enthousiast als consultant bij The Next Moove. Doelgericht, flexibel en leergierig zijn termen die Sterre verder omschrijven. Met een persoonlijke aanpak zoekt Sterre naar het beste resultaat.

Consultant

Sterre de Wit

Na het behalen van zijn Bachelor Opleiding Commerciële Economie is Tom als Sales Consultant gaan werken voor verschillende SaaS-organisaties, hier is ook zijn interesse in IT ontstaan. IT en Recruitment is voor Tom de perfecte combinatie aangezien je hier op het snijvlak zit van aan de ene kant software, waarbij je bezig bent met slimme oplossingen en aan de andere veel in contact bent met mensen. Door Tom zijn doorzettingsvermogen en doelgerichtheid zorgt hij altijd voor het beoogde resultaat, een win-win situatie staat hierbij centraal.

Consultant

Tom Westeneng

Stan heeft de opleiding 'International Business Management' afgerond en daarnaast al ervaring in Sales & Marketing. Hij staat bekend om zijn enthousiasme, inlevingsvermogen en openheid. Een goede service voor zowel klant als kandidaat zal bij Stan altijd een prioriteit zijn.

Consultant

Stan Vos

Erik heeft de studie Nederlands Recht met de twee specialisaties straf- en privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Erik heeft verschillende banen in de dienstverlenende sector gehad en zijn hart gaat sneller kloppen van menselijk contact. Hij staat bekend om zijn energieke, behulpzame en open karakter. Daarnaast is Erik een echte doorzetter en winnaar die van competitie houdt. Ook kan Erik goed luisteren en heeft hij in zijn studie geleerd om niet te snel te (ver)oordelen. Erik zal altijd naar de best mogelijke match tussen opdrachtgever en kandidaat streven.

Consultant

Erik Egberts

Bezig met het afronden van haar opleiding Media, Informatie en Communicatie en veel ervaring in de Sales en Marketing komt Sanne als consultant The Next Moove versterken. Met haar behulpzame karakter kan ze zich goed in leven in anderen waardoor ze goede klantrelaties kan vormen. Enthousiasme, creativiteit en doorzettingsvermogen kenmerken Sanne. Daarnaast is zij actief met haar eigen onderneming binnen de detailhandel. “De kracht van doorzettingsvermogen is vertrouwen hebben in jezelf.”

Consultant

Sanne van Putten

Net teruggekeerd uit Spanje waar ze haar bachelor scriptie heeft geschreven, komt ze het team versterken met een achtergrond in marketing & sales in de IT. Melissa staat bekend om haar aanstekelijke enthousiasme, leergierigheid en creativiteit. Naast haar werk als consultant is Melissa ook actief als ondernemer in branding.

Consultant

Melissa Scanu

Financieel Medewerker

Kelly Giessen

Door veel te ondernemen en reizen is Laura internationaal georiënteerd, wat zich uit in een goed ontwikkelde mensenkennis. Dit in combinatie met haar behulpzame persoonlijkheid zorgt ervoor dat zij als Corporate Recruiter een waardig team weet te formeren bij The Next Moove. Waar anderen een probleem zien, ziet Laura met haar optimistische instelling en haar creatieve vermogen juist een kans. ‘Wanneer er geen oplossing is, creëer je er zelf een.’

Corporate Recruiter

Laura Ferrari

Met het diploma ´middelbare hotelschool´ en ´commerciële economie´ op zak, is Joep gestart als consultant bij The Next Moove. Hij heeft bij verschillende bedrijven in binnen-en buitenland ervaring opgedaan. Gastvrij, open en empathisch zijn eigenschappen die hem kenmerken. Daarnaast gaat Joep altijd voor het beste resultaat voor zowel klant als kandidaat.

Consultant

Joep Frijters

Jason is consultant van The Next Moove. Naast het afronden van zijn studie ‘commerciële economie’ heeft Jason veel werkervaring op kunnen doen in veel verschillende branches en runt hij daarnaast zijn eigen onderneming. Jason is een vertrouwenspersoon, verbinder en weet relaties goed te onderhouden. Door zijn sterk probleemoplossend vermogen te combineren met zijn warme en meelevende persoonlijkheid, ondersteunt en stimuleert hij graag anderen en weet hij voor beide partijen een gepaste en eerlijke oplossing te creëren.

Consultant

Jason Nijenhuis

Bo is consultant bij The Next Moove en zij heeft 6 jaar+ ervaring in recruitment oplossingen binnen de IT-markt. Door haar achtergrond in de gastvrijheidsbranche heeft ze een servicegerichte aanpak. Persoonlijke aanpak met daarin een een goede klant- en kandidaat experience staan daarin ook hoog in het vaandel.

Consultant

Bo Verschuren

Timo is mede-oprichter van The Next Moove. Hij heeft 7 jaar+ ervaring met het bieden van recruitmentoplossingen in de IT markt. Klantgerichte aanpak met het doel om zich te onderscheiden in de beleving van de klant & professional. Persoonlijk betrokken met een sterk commercieel inzicht.

Owner / Consultant

Timo de Raat

Michael is mede-oprichter van The Next Moove. Hij heeft 10 jaar+ ervaring met recruitmentoplossingen in de IT markt. Vakinhoudelijke kennis, een persoonlijke aanpak en de snelheid waarmee hij professionals en opdrachtgevers aan elkaar weet te verbinden zijn kenmerkend voor de lange termijn relaties die hij gedurende zijn carrière heeft opgebouwd.

Owner / Consultant

Michael Alles

Nick is mede-oprichter van The Next Moove. Hij heeft 7+ jaar ervaring in recruitmentoplossingen in de IT-markt. Het bouwen van teams, creëren en realiseren van recruitmentstrategieën combineert hij met passie en gedrevenheid. Nick is een verbinder en kijkt uit naar het opzetten van nieuwe partnerships.

Owner / Consultant

Nick Bongaerts